آموزش دروس مطالعات علوم اجتماعي
مطالب مربوط به دروس دوره راهنمايي مانند تاريخ وجغرافيا و اجتماعي و مطالب جالب مانند ديگر همچون مقاله يا تحقيقات دانش آموزي پاور پووينت ها و عكس هاي آموزشي  
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان

 آموزش مطالعات علوم اجتماعي

 و آدرس

 fardanegar.LoxBlog.com

 لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





پيوندهای روزانه

 

انسان با توجه به نيازها، ارزشها و هدف هاي خود محيط را دگرگون مي كند و به طور متقابل تحت تاثير محيط دگرگون شده قرار مي گيرد، به ويژه تكنولوژي پيشرفته موجب مي شود تاثير انسان بر محيط شدت و سرعت يابد. برخي اين گونه دگرگوني سريع محيط را مخرب و موجب اخلال در نظام اكولوژيك« انسان ـ محيط» مي دانند و بر اين نكته تأكيد دارند كه هر نوع دگرگوني اساسي و عميق در محيط طبيعي، بايد با توجه به تاثير بلند مدت آن بر انسان و با پيش بيني نتايج مثبت و منفی آن انجام گيرد. 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیروانشناسیرابطه انسان با محیط
ادامه مطلب
[ ] [ 11:31 ] [ فردانگار ]

 

یکى از مباحث مهم در روش تدریس، ویژگى هاى معلم است که در نوع ارتباط و با فراگیران و ایجاد یادگیرى بسیار مؤثر است. به نظر مى رسد که خصوصیات معلم را مى توان در دو بخش مورد بحث و بررسى قرار داد: 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیویژگی های معلم موفق
ادامه مطلب
[ ] [ 11:53 ] [ فردانگار ]

معلم پیش از تحلیل روش باید با انواع روش هاى تدریس آشنا باشد و متناسب با سطح مخاطب (فراگیرها) و موضوع آموزشى و سیاست هاى آموزشى کلان که در هر مؤسسه ى آموزشى صورت مى گیرد، روشى در خور انتخاب کند. او باید در هر دوره، روش تدریس خود را ارزیابى کند و در صورت وجود کاستى ها، به رفع نواقص آن بپردازد و حتى در صورت لزوم، ماهیت روش خود را تغییر دهد.

روش هاى تدریس به طور کلى به دو دسته تقسیم میشوند: 

...


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیروش تدریس
ادامه مطلب
[ ] [ 11:46 ] [ فردانگار ]

 

طراحى آموزشى و تحلیل موارد سه گانه (محتوا، ابزار و روش) از جمله مهارت هاى پیش از تدریس است. پس از موارد مذکور به مهارت هاى ضمن تدریس مى پردازیم که جنبه ى اجرایى و عملیاتى دارد و در کلاس صورت مى گیرد، اما باید با مطالعه و برنامه ریزى قبلى همراه باشد. در غیر این صورت، فاقد سیر منطقى خواهد بود و موجب آسیب زدگى در کیفیت آموزش مى شود. این مهارت ها عبارتند از: 

...


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیمهارت معلمکلاس درس
ادامه مطلب
[ ] [ 11:36 ] [ فردانگار ]

 


وقتی موضوع تحصیل بچه ها به میان می آید، پدر و مادران اغلب افراط یا تفریط را پیشه می کنند؛ یا نسبت به این مسئله بی توجه هستند یا بیش از حد نگران.

چگونه می‌توانیم به‌‌طور همزمان به موفقیت و رشد و شکوفایی فرزندانمان کمک کنیم؟ متخصصان به ما کمک می‌کنند تا به شکل درست در این زمینه رفتارکنیم. 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیدرس خواندنعلاقهتشویق
ادامه مطلب
[ ] [ 11:6 ] [ فردانگار ]

 

خلاقیت اوج توانایی تفکر بشری است که توانسته است انسان را به مرحله پیشرفت و ترقی برساند و او را در حل تمام مسائل و مشکلات زندگی یاری دهد. نمونه های خلاقیت را می توان در نقاشـــــــــی روی دیوار در زمان غارنشینـــان، خلق یک اثر هنری، ماشین‌آلات صنعتی و آشپزی و خیاطی و ... دید. 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیروش تدریس
ادامه مطلب
[ ] [ 13:25 ] [ فردانگار ]

 

" روش تدریس" به عنوان ابزاری که به معلّم ،قدرت ، اعتماد به نفس و هدف می‎دهد، همیشه او را در محیط تدریس یاری و همراهی، کرده است. پبش از این یک معلم موفق با یک روش تدریس موفّق، مورد ارزیابی قرار می گرفته است. به عبارت دیگر دنبال نمودن منظم و مصرانه یک خط مشی و رویکرد از قبل تعیین شده ، برای هدایت گروهی فراگیر برخوردار از نیازها، علایق، توانایی‎های فرهنگی– اجتماعی متفاوت از اجزاء لاینفک یک تدریس موفّق و موثر ،تلقی شده است. با این همه ، آنچه که در عصر حاضر با آن روبرو هستیم،... 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیجایگاه روش تدریس در اموزش
ادامه مطلب
[ ] [ 13:16 ] [ فردانگار ]

 

يكي ديگر از زمينه هاي افت تحصيلي دانش آموزان ناسازگاري ها يا سازش نايافتگي هاي رفتاري است. اختلافات رفتاري در ميان كودكان و نوجواناني كه افت تحصيلي دارند به مراتب بيشتر از دانش آموزان عادي است. بعضي از اختلافات رفتاري حتي موجبات افت تحصيلي به معناي دقيق كلمه يا به اصطلاح كم آموزي دانش آموزان تيزهوش را نيز فراهم مي آورد. به هر حال، ناسازگاري هاي رفتاري، همچون پرخاشگري، بيش فعالي، بي قراري، تخاصم، كم رويي شديد و انزواطلبي، در خود فروماندگي و بي توجهي از آفت هاي رشد مطلوب شخصيت و از عوامل موثر در افت تحصيلي است. اينگونه مشكلات رفتاري در ميان دانش آموزاني كه افت تحصيلي يا كم آموزي دارند به طور قابل ملاحظه اي بيش از ديگران است. 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیروشهایی پیشگیری افت تحصیلی
ادامه مطلب
[ ] [ 14:6 ] [ فردانگار ]

 

زمان انجام تكاليف در بسيارى از خانواده ها ممكن است هم براى فرزندان و هم اوليا پر از استرس و نگرانى باشد.تحقيقات نشان مى دهد انجام تكاليف نه تنها در بالا بردن يادگيرى فرزندان موثر است، بلكه مهارت هايى را كه آن ها براى موفقيت در مدرسه و زندگى لازم دارند بالا مى برد. مهارت هايى مانند سازماندهى امور، حل مشكلات، تمركز، حافظه، تنظيم هدف و پشتكار و مداومت در كارها. 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیمشق شبتکالیفنکاتی برای والدین
ادامه مطلب
[ ] [ 13:59 ] [ فردانگار ]

 

خلاقیت یکی از عالی ترین و پیچیده ترین فعالیت های ذهن آدمی است که تعلیم و تربیت باید به آن توجه کند . خلاقیت نه فقط به هوش و تفکر بلکه به سازمان شخصیت فرد نیز مربوط می شود . یکی ازسؤالاتی که در چهار دهه گذشته ذهن بسیاری از پژوهشگران و اندیشمندان تعلیم و تربیت را به خود مشغول کرده این است که آیا می توان خلاقیت را پرورش داد؟ 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیخلاقیتپرورش خلاقیت در دانش اموزان
ادامه مطلب
[ ] [ 13:45 ] [ فردانگار ]

 

 

از كجا شروع كنم؟
- چگونه برنامه ريزي كنم؟
- از كجا بايد شروع كنم؟
- چقدر وقت دارم؟
- .....
اين روزها افكار خيلي ها درگير چگونگي طراحي برنامه ريزي درسي شده است ؛ اما دوستان خوبم! نوشتن يك برنامه درسي منسجم و خوب، آن قدرها هم كه تصور مي كنيد،سخت نيست؛فقط كمي دقت ميخواهد؛
- برنامه ريزي درسي چيست ؟ 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیبرنامه ریزی درسی
ادامه مطلب
[ ] [ 13:26 ] [ فردانگار ]

 

انگيزه، حالات دروني فرد است كه موجب تداوم رفتارش تا رسيدن به هدف مي‌شود. انگيزه ارتباط مستقيم و مثبت با پيشرفت تحصيلي دارد.

 به همين علت علاوه بر آنكه انگيزه وسيله‌اي براي پيشرفت تحصيلي در نظر گرفته مي‌‌شود، گاهي از آن به عنوان هدف نيز نام برده مي‌شود، زيرا با افزايش انگيزه، پيشرفت تحصيلي نيز پديد مي‌آيد.

 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیافزایش انگیزه دانش اموزان
ادامه مطلب
[ ] [ 11:45 ] [ فردانگار ]

 

روش های ایجاد انگیزه برای یادگیری در دانش آموز

اگر چه برای ایجاد تصویر خوب از خود والدین تنها عامل تاثیر گذار نیستند ولی داشتن رابطه مشترک بزرگ وارانه ،ابراز همدردی واحترام ، اهمیت دادن پذیرش کودک بدون تعیین شرط وشروط، تشویق رفتاروتفکر آزاد .دادن استقلال رفتاری وفکری در جار چوب های مشخص مسلما" بهترین کارهابرای ایجادچنین تصویری خوب ازخود می باشد . 

 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیتشویقراهکارهای ایجاد انگیزهیادگیری
ادامه مطلب
[ ] [ 11:18 ] [ فردانگار ]

 

 

پدر و مادرها اغلب نمي دانند به چه صورت و به چه طريق ممکن در امر آموزش و يادگيري و درس به فرزندان کمک کنند. آنها شايد صدها بار اين کلمه را تکرار کرده باشند «بخوان، بخوان» و دلشان مي خواهد در اين زمينه فرزندانشان را در منزل ياري کنند ولي بنابر دلايلي، خود را درگير اين مسائل که به نظر مشکل و پيچيده است نمي کنند.  


موضوعات مرتبط: اجتماعي
ادامه مطلب
[ ] [ 15:20 ] [ فردانگار ]

 

 

«عجیب ترین نام های ایرانی» كوششی است

از خلاصه‌ی تحقیقات مركز آمار ایران در خصوص

نام های نامتعارف و عجیب و غریب ایرانیان. آنچه

كه در این نوشتار كوتاه بدان پرداخته می‌شود،

تعدادی از این نام ها و مصداق هایی که شاید

ریشه در فرهنگ و باور های هرمنطقه و قوم داشته باشد.
 

 


موضوعات مرتبط: اجتماعيگوناگون
برچسب‌ها: ناماسمعجیبسرشماری
ادامه مطلب
[ ] [ 14:15 ] [ فردانگار ]

 

سازمان صلیب سرخ و هلال احمر از بزرگترین سازمان های انسان دوستانه در جهان است که نقش مهمی در یاری رساندن به انسان های آسیب دیده و نیازمند دارد.در ادامه مطلب به صورت مختصر چگونگی تشکیل این سازمان ها ، وظایف و اهداف این سازمان ها شرح داده شده.

 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: صلیب سرخهلال احمرتاریخچهوظایفسازمان های مربوط به هلال احمر
ادامه مطلب
[ ] [ 10:55 ] [ فردانگار ]

 

از مهمترین مسایل موجود در هر جامعه و کشور سیستم مالی آن جامعه است که به مدد بانک ها می توان گفت که تا چه اندازه آن کشور دارای رونق اقتصادی و نظام پولی سالم است . در اینجا سعی شده تا به معرفی بانکداری در ایران از ابتدای پیدایش آن و تحولاتی که تا کنون داشته پرداخته شود.

 

 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: تاریخچه بانکداریبانک شاهیبانکداری جدیدبانکهای ایران
ادامه مطلب
[ ] [ 23:43 ] [ فردانگار ]

 

 

«مکتب» یا «مکتب‌خانه»، «كُتَّاب» (به ضم كاف و تشدید تاء) یا «كتاب‌خانه»، به نخستین محل آموزش و تربیت گفته می شده است و مدیر آن ‌را معلم، مکتب‌دار، ادیب، مؤدِب، ملا و یا آخوند می نامیده اند.

كار مکتب‌خانه معمولن در بامداد پس از نماز آغاز می شد و تا نماز مغرب ادامه داشت و شاگرد مکتب ناهار خود را در دستمال پیچیده صبح به مکتب می برد و ظهر درآن جا می خورد.

 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: مکتب خانهمدارس قدیمآموزش سنتی
ادامه مطلب
[ ] [ 15:9 ] [ فردانگار ]

 پست روشی برای فرستادن مرسولات می‌باشد که معمولاً مدارک در پاکتی قرار می‌گیرد و تمبری بر آن چسبانده می‌شود که نشان دهنده پرداخت حق‌الزحمه اداره پست است.


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: اداره پستتاریخچه پستخدمات پست
ادامه مطلب
[ ] [ 11:42 ] [ فردانگار ]

مجلس شورای اسلامی رکن اصلی قوه مقننه در نظام جمهوری اسلامی ایران است که از نمایندگان منتخب مردم تشکیل شده و مصوبات آن در صورت تأیید شورای نگهبان برای اجرا به قوه مجریه ایران و قوه قضائیه ابلاغ خواهد شد. در حال حاضر تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ۲۹۰ نفر می‌باشد. 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: مجلس شورای اسلامیقوه مقننه
ادامه مطلب
[ ] [ 21:51 ] [ فردانگار ]

 

بودا لقبی است که در آیین بودایی به هر کسی که به «روشنی» (بودهی) رسیده باشد اطلاق می‌شود گرچه از آن بیشتر برای اشاره به سیذارتا گوتاما بودا، بنیانگذار مذهب بودایی استفاده می‌شود.

واژه بودا یعنی بیدار شده یا به عبارت دیگر، کسی که به روشنی رسیده‌است.

در بسیاری از منابع وقتی صحبت از «بودا» می‌شود منظور همان «گوتاما بودا»، بنیانگذار مذهب بودایی است و همین به این باور غلط که منظور از لفظ «بودا» تنها همان «گوتاما بودا» است دامن زده‌است. اما به باور بوداییان، بسیاری دیگر نیز به «مقام بودایی» رسیده‌اند. 

 


موضوعات مرتبط: اجتماعيگوناگون
برچسب‌ها: آیین بوداییشناخت بودازنگی بودا
ادامه مطلب
[ ] [ 22:55 ] [ فردانگار ]

 

اجرای عدالت یکی از آرمان‏ها و آرزوهای دیرین جامعه‏ی بشری است . منظور از اجرای عدالت ، یعنی حل اختلافات و منازعات افراد با یکدیگر یا افراد با دولت بر طبق قوانین مصوب .

 این وظیفه‏ی خطیر برعهده‏ی قوه‏ی‏قضائیه گذاشته شده است که قوه‏ای مستقل و پشتیبان حقوق فردی و اجتماعی و مسئول تحقق بخسیدن به عدالت و وظایف دیگری از این دست است.

در ادامه مطلب بیشتر با قوه قضائیه و مطالب مرتبط با آن آشتا می شویم


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: قوه قضائیهقضاوتدادگاهاحکام قضاییدادگستری
ادامه مطلب
[ ] [ 9:38 ] [ فردانگار ]

 

 

بايد گفت يكي از اساسي ترين چيزهايي كه هر شخص در يك كشور بايد از آن آگاهي داشته باشد قانون اساسي آن كشور و داشتن پيش زمينه اي از اين قوانين باشد.در مجموع مي توان گفت كه قانون اساسی عالی‌ترین سند حقوقی یک کشور و راهنمایی برای تنظیم قوانین دیگر است.

 


موضوعات مرتبط: اجتماعيگوناگون
برچسب‌ها: کتاب قانون اساسیجمهوری اسلامی ایرانpdf
ادامه مطلب
[ ] [ 21:10 ] [ فردانگار ]


 

 

اجتماعی شدن از ضرورت های زندگی انسان است چون انسان موجودی فطرتا اجتماعی است و در قالب ساختارهای اجتماعی شکل خواهد گرفت . گذر انسان از زندگی غار نشینی به سوی شهر نشینی ضرورت اجتماعی شدن را بیش از پیش نمودار می سازد مطالعه ی زندگی اجتماعی انسان و ویژگیهای او که در فرهنگهاي مختلف نیز بر آن تاكيد شده است.

 

 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: آموزش اجتماعيجامعه پذیری تمدن پذيريمطالعات اجتماعی
ادامه مطلب
[ ] [ 13:46 ] [ فردانگار ]
صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

بنده شجاعي فرد دبير رشته مطالعات علوم اجتماعي هستم.در اينجا شما مطالب جذاب درباره دروس رشته مطالعات علوم اجتماعي خواهيد يافت كه هم براي دانش آموزان و معلمان و ساير افراد علاقه مند مي تواند مفيد و آموزنده باشد.
امکانات وب
میهن بلاگ