آموزش دروس مطالعات علوم اجتماعي
مطالب مربوط به دروس دوره راهنمايي مانند تاريخ وجغرافيا و اجتماعي و مطالب جالب مانند ديگر همچون مقاله يا تحقيقات دانش آموزي پاور پووينت ها و عكس هاي آموزشي  
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان

 آموزش مطالعات علوم اجتماعي

 و آدرس

 fardanegar.LoxBlog.com

 لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





پيوندهای روزانه

 

در شرایط بی‌وزنی در فضا اشك مانند یك توپ بزرگ در اطراف كره چشم حلقه زده و به پایین سرازیر نمی شود.
«كریس هدفیلد» فرمانده فعلی ایستگاه فضایی بین المللی (ISS)‌ دست به اقدامات مختلفی از جمله آشپزی، شستن دست، گرفتن ناخن و مسواك زدن در شرایط بی وزنی در فضا كرده است، اما «گریه كردن» در گرانش صفر تنها كاری است كه این فضانورد كانادایی قادر به انجام آن نیست.
در جدیدترین فیلم ویدئویی ارسالی از ایستگاه فضایی، «هدفیلد» با ریختن آب بداخل چشم خود نشان داد كه مایع


موضوعات مرتبط: گوناگون
برچسب‌ها: علوم اجتماعیدر فضا نمی توان گريه كرد !
ادامه مطلب
[ ] [ 10:49 ] [ فردانگار ]

 

به گمانم نوروز 92، اولین نوروز تاریخ چند هزار ساله اصفهان بود که زاینده رود، تنها رود زنده سالهای دور ایران مرکزی، تفتیده و جان داده، با کالبدی خشک و غم افزا، درد اصفهانی‌ها را دوچندان کرد! امسال حتی مهمانان نوروزی هم افسرده ترین مسافران عالم بودند.

آنها که اولین نوروز بود زنده رود را مرده می دیدند، در حالیکه از بارشهای مناسب امسال کشور نیز آگاه بودند، شگفت زده می پرسیدند: " پس این همه بارش کجا می رود؟!" و اصفهانی های همیشه شوخ پاسخ می دادند: " پیدا کنید پرتقال فروش را !!!"


موضوعات مرتبط: جغرافيا
برچسب‌ها: علوم اجتماعیزنده رودزاینده روداصفهان
ادامه مطلب
[ ] [ 10:44 ] [ فردانگار ]


موضوعات مرتبط: عكس
برچسب‌ها: علوم اجتماعیسواحل تایلند
ادامه مطلب
[ ] [ 10:25 ] [ فردانگار ]

معبد آکشاردام ( آکشاردهام ) در دهلی معبدی هندویی است که بسیاری از سنت های مردم هند، فرهنگ آیین هندو، روحانیت و معماری هندی را به نمایش می گذارد.
این معبد توسط ماهاراج پراموخ سووآمی بنا شد که 3000 نفر از پیروانش به همراهی 7000 صنعتگر توانستند ساخت آن را به اتمام برسانند. معبد آکشاردام که حدود 70% از توریست های دهلی را به خود جذب می کند، بطور رسمی در 6 نوامبر سال 2005 افتتاح شد.
این معبد در حاشیه ی رود یامونا و مجاورت دهکده ی مسابقات کشورهای مشترک المنافع سال 2010 واقع شده است. ساختمان اصلی مستقر در وسط معبد بر اساس علم جهت یابی و معماری هندی ساخته شده که تماما از جنس سنگ است.
این معبد همچنین نمایشگاه هایی از زندگی مردم سووآمینارایان و تاریخ هندوستان، یک فواره ی موزیکال و باغات بسیار وسیعی دارد.


موضوعات مرتبط: جغرافيا
برچسب‌ها: علوم اجتماعی معبد آکشاردام
ادامه مطلب
[ ] [ 9:42 ] [ فردانگار ]

 

عکسی میکروسکوپی از موجودی بسیار ریز دریایی به نام "خرس دریایی" 


موضوعات مرتبط: عكس
برچسب‌ها: علوم اجتماعیخرس دریاییموجود میکروسکوپی
[ ] [ 14:35 ] [ فردانگار ]

 

آیا به خاطر می آورید که در دوران مدرسه و بعد از آن چگونه به مرور مطالب می پرداختید و کدام روش ها برای شما موثر تر واقع می شدند؟ آیا شما مطالب را حفظ می کنید، از نقشه های ذهنی استفاده می کنید، کنفرانس های معلم را ضبط و یادداشت ها و فلش کارت ها را در مسر مدرسه و خانه حمل می کنید؟ حقیقتا استایل های یادگیری افراد متفاوت است که منشا این تفاوت ها را در روحیات و توانایی های انسان ها می توان یافت. در اینفوگرافیک زیر در مورد هر کدام از استایل ها به طور مفصل توضیح داده شده ... 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعی
ادامه مطلب
[ ] [ 14:10 ] [ فردانگار ]
[ ] [ 14:3 ] [ فردانگار ]

 

آتشفشانها پدیده های جهانی هستند و در سایر کرات منظومه شمسی به ویژه سیارات مشابه زمین یک پدیده عادی محسوب می شود و آتشفشان بی شک در کیهان نیز رخ می دهد.

گونه ای از آتشفشان ها ˈ هاوایی ˈ نام دارد که به علت وجود میزان کم گاز در گدازه این نوع آتشفشان، فوران جریانی در آن دیده می شود. ماگمایی که به سطح می رسد، معمولا به صورت فواره یا چشمه های گدازه ای خارج می شود ، این نوع آتشفشان در جزایر هاوایی به تعداد زیاد یافت می شود.

در جزیره ایسلند نیز از این نوع آتشفشان دیده می شود ، این نوع آتشفشان، دارای دهانه ای وسیع بوده و مخروط آن شیب کم دارد گدازه های آن غالبا باریک هستند و پس از سرد شدن سنگهایی تیره رنگ، مثل بازالت ایجاد می کنند.

این نوع گدازه ها به علت گرانروی بسیار کمی که دارند، مانند سیل روان می شوند. این آتشفشانها از آنجایی که فاقد انفجارند ، لذا بمب آتشفشانی ، لاپیلی و خاکستر آتشفشانی نیز در این آتشفشانها دیده نمی شود.

در حال حاضر فقط پنج دریاچه گدازه های پایدار در جهان وجود دارد که عبارتند از ˈ ارتا آل ، در اتیوپیˈ ، ˈ کوه برزخ یا عالم ظلمات ، در جنوبگان ˈ ، ˈ کیلاوآ ، در آتشفشان هاوایی ˈ ، ˈ نیراگونگو ، در جمهوری دموکراتیک کنگوˈ و ˈ آمبریم ، در وانواتوˈ که تصاویرشان آورده می شود. 


موضوعات مرتبط: جغرافيا
برچسب‌ها: علوم اجتماعیدریاچه گدازهپدیده ای حیرت انگیز از آتشفشان
[ ] [ 13:55 ] [ فردانگار ]

 

آتشفشان مانت تانگاریا در شمال زلاندنو بعد از ۱۱۵ سال فوران کرد و دانشمندان را شگفت زده کرد.

دانشمندان اظهار کردند قبل از فوران این آتشفشان هیچ نشانه ای دال بر شروع فعالیت وجود نداشته است.فوران این آتش نشان به ۶ هزار متر رسید. 


موضوعات مرتبط: جغرافيا
برچسب‌ها: علوم اجتماعیآتشفشانمانت تانگاریاشمال زلاندنوفوران
[ ] [ 13:47 ] [ فردانگار ]

کشف جوان ترین سیاه چاله کهکشان راه شیری توسط تلسکوپ فضایی چاندرای ناسا

دانشمندان ناسا موفق به کشف بقایای یک ابر نواختر به وسیله قابلیت اشعه ایکس در تلسکوپ فضایی چاندرای شده اند این ابرنواختر در فاصله ی ۲۶۰۰۰ سال نوری از زمین قرار دارد و احتمالا دارای سیاه چاله ای با قدمت تنها هزار سال است که میتوان آنرا جوانترین سیاه چاله کهکشان راه شیری که تا به این تاریخ کشف شده است دانست. 


موضوعات مرتبط: جغرافيا
برچسب‌ها: علوم اجتماعیجوان ترین سیاه چالهکهکشان راه شیریناسا
[ ] [ 13:38 ] [ فردانگار ]

هنگامی که در سال 2009 آتشفشان ساریچف در جزایر کوریل روسیه شروع به فعالیت کرد، پژوهشگران مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی توانستند تصاویر زیبایی از این فوران را ثبت نمایند.


موضوعات مرتبط: جغرافيا
برچسب‌ها: علوم اجتماعیفوران آتشفشانساریچفجزایر کوریلایستگاه فضایی
[ ] [ 13:34 ] [ فردانگار ]

 

به نظر می‌رسد هر آنچه که انجام می‌دهیم اعم از خوردن، لمس کردن، انجام وظایف و ... همگی می‌توانند موجب تقویت مغز و افزایش کارایی آن شوند و یا نتیجه عکس بدهند. راههای زیادی برای شروع یک تغییر اساسی در راستای بالابردن عملکرد مغز و سطح هوش وجود دارد. مشکل آنجاست که برخی از این روش‌ها تأثیر چندانی ندارند یا برخی دیگر موجب مشکلات دیگری می‌شوند که ارزش امتحان کردن را ندارند. در این مقاله تصمیم داریم روش هایی را خدمتتان معرفی کنیم که در بهبود عملکرد و توانایی مغزی تأثیرات زیادی دارند و به شما هم پیشنهاد می‌کنیم آنها را امتحان کنید. 


موضوعات مرتبط: اجتماعي
برچسب‌ها: علوم اجتماعیافزایش هوشنکات مهم
ادامه مطلب
[ ] [ 13:23 ] [ فردانگار ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

بنده شجاعي فرد دبير رشته مطالعات علوم اجتماعي هستم.در اينجا شما مطالب جذاب درباره دروس رشته مطالعات علوم اجتماعي خواهيد يافت كه هم براي دانش آموزان و معلمان و ساير افراد علاقه مند مي تواند مفيد و آموزنده باشد.
امکانات وب
میهن بلاگ